top of page

HÄLSOANALYS

Hur mår din kropp?

Vill du ta reda på hur din kropp mår och om det ev. finns några brister? Du kan stärka din kropp med en personlig hälsoanalys!

Du får svar på precis alla näringsämnen, vitaminer, mineraler din kropp kan behöva, vad som är brister och vad som fungerar. Äter jag för lite protein, behöver jag tillföra tarmfloran något, hur ser det ut med de olika fettsyrorna i kroppen? 


Du får en personlig hälsoanalys som ger dig tydliga och konkreta svar på hur din kropp mår. Tillsammans med mig så går vi igenom analysen och du får kostrådgivning anpassad efter dina provsvar. Dessutom får du en omfattande dokumentation på 34 A4 sidor som går igenom alla delar i denna analys som du i lugn och ro kan läsa igenom efteråt, samt en 90 dagars uppföljningsplan.


Du testas för brister på vitaminer, mineraler, antioxidanter, fettsyror, aminosyror och även om dina celler är påverkade negativt av några utomstående faktorer. Näringstestet och analysen görs på dina hårstrån, viktigt är att hårroten kommer med. Analysen skickas för en laboratorieanalys. Vi sitter ner i lugn och ro och går igenom ditt provsvar.


Pris 1500:- inkl. moms. Inkluderar personlig genomgång av analyssvar samt dokumentation och uppföljning.

Har du några frågor så hör av dig på telefon eller mail.


bottom of page